Home arrow Professionals arrow Opleidingen en stages

Opleidingen en stages

Bij Ouderenpsychiatrie zijn volop mogelijkheden om werken en leren te combineren. Bijvoorbeeld  als AIOS tijdens je opleiding tot psychiater, als PIOG in opleiding tot GZ-psycholoog, of als je een opleiding volgt tot verpleegkundig specialist, bedrijfsmaatschappelijk werker, of verpleegkundige. Daarnaast verwelkomen we regelmatig stagiair(e)s van bedrijfseconomische of secretariële opleidingen.

Ben je als arts (nog) niet in opleiding, of in afwachting van je specialisatie, dan biedt Ouderenpsychiatrie volop mogelijkheden je als ANIOS te verdiepen in de psychiatrie. ANIOS in afwachting van de huisartsenspecialisatie of de opleiding Specialist  Ouderengeneeskunde maken hier graag gebruik van. Ook basispsychologen die overwegen te solliciteren naar een opleidingsplaats tot GZ- of klinisch psycholoog zijn van harte welkom.

Heb je interesse om bij Ouderenpsychiatrie werken en leren te combineren, werkervaring op te doen of stage te lopen? Neem dan contact op met het Stageloket GGZ Drenthe. Vermeld hierbij je opleiding, leerjaar, stagewensen en stageduur.